Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magamról

profil.jpg

Üdvözöllek!

 

Papp Mihály vagyok, 35 éves.

 

Az életem során nagyon sok minden történt velem. Örömteli pillanatoktól a nagy kudarcig szinte mindent megéltem, de sajnos az utóbbiból több kijutott.

 

Anyagi és párkapcsolati csődök övezték az életemet. Milliós nagyságrendű tartozásokat halmoztam fel, szinte az összes vállalkozásom és párkapcsolatom tönkrement. Az addig racionális gondolkodásom kezdett megdőlni, mivel tudtam, hogy mindent megtettem,  fizikailag és szellemileg is azért, hogy rendbe jöjjön az életem, de mégis újra meg újra a gödör alján kötöttem ki. Volt azonban egy pont, mikor elegem lett a sorozatos sikertelenségből és elhatároztam, hogy megkeresem ennek az egésznek az okát.

 

Nem törődve a barátaim és ismerőseim furcsa hozzáállásával, végigjártam az összes alternatív és hagyományosnak mondható gyógymódot, csak hogy egy párat említsek közülük: Magatartástudomány Intézet, pszichiáter, pszichológusok, születés tréning, kineziológia, jóslás, asztrológia, látó, táltos és még sorolhatnám. Olyan volt ez, mint egy el-camino (http://hu.wikipedia.org/wiki/Szent_Jakab-%C3%BAt) minden állomás adott valamit, de a legnagyobb erővel mégis a családállítás hatott rám. A hatása azonnali volt és rendkívüli.

 

A rendszer segítségével rövid időn belül helyreállt az életem, és azóta is élvezem ennek az áldásos előnyeit. Harmónia van a családomban, van két gyönyörű fiam, rendeződött az anyagi helyzetem és sikeres üzletember és terapeuta lettem.

 

Ezt a rendszert szeretném megosztani veled, ha Te is  sikeres, boldog és egészséges szeretnél lenni az életedben, akkor megtehesd az első lépést és jelentkezhess nálunk családállításra.

 

 Üdvözlettel,